fredag 24 oktober 2008

BVC

Igår var vi på det första BVC besöket. Lilltjejen har gått upp 500 g på en vecka :) Hon får alltså i sig lite från mina boobs he he, 500 g mer att älska och oroa sig över. Igår badade vi henne för första gången, det var en hit! Ingen badkruka här inte. Förövrigt är allt kaos här hos oss både på ett underbart sätt och på ett jobbigt sätt. Det ligger tuttinlägg och papper överallt! Tvätten kommer vi aldrig ifatt eftersom en viss liten person ska bajsa ner allt :) Dessa saker gör ingenting! Allt vittnar om att vi faktiskt har en liten person boende hos oss, en mycket efterlängtad sådan. Det som är jobbigt är när lillan är ledsen... Oftast är det tutten hon vill ha men annars vet man ju inte vad som är fel. Det är lätt att klandra sig själv men hon kan ju samtidigt inte uttryca sig på något annat sätt än genom att gnälla och skrika. Tur att man lär sig att prata... hur skulle världen annars se ut? :)

Tack maria för tipset om growingpeople. Måste gå in och kolla den sidan sen mellan amningarna :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Javisst är det jobbigt när man inte vet vad det är de små vill ha! Men ofta är det ju bröstet, skönt att amningen fungerar bra! Vår tös skrek också ganska mycket i början.. det som hjälpte då var oftast att köra barnvagnen över två grytunderlägg (blev ett gupp) fram och tillbaka, och fort skulle det gå, hehe! Det eller tutten. Slutade amma Alicia för bara 3 v sedan, hon har varit en riktig tuttatjej:) Jo förresten det kankse är lite overkill men vi köpte en gunga med batterier på babyland, hehe! Den älskade hon och vi har haft jättestor nytta av den länge. Den är från typ nyfödd ålder, man kan vinkla den så de halvligger ner. Det bästa av allt är att den gåt på batterier:) Är ni sthlm så kom gärna förbi och låna den, den står i vårt förråd. Många kramar till er!

Emma sa...

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vad söt hon är. Låter some tt normal läge för en ny krabat tycker jag. Allt du skriver tillhör, annars hade det nog inte varit ett normal läge. allt faller på plats allt eftersom:)
Tänker på er saknar er. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam från alla oss till alla er

Anonym sa...

Grattis!! va kul att det blev en flicka, sååå söt :) Hoppas allt är bra med er!! Kram Karin